Nya Fallout bordsspelböcker till försäljning

Det officiella Fallout bordsspelet från Modiphius Entertainment får en ny omgång spelbara scenarier med den kommande Astoundingly Awesome Tales kampanjboken. Den inbundna boken samlar fem officiella uppdrag: Orange Coloured Sky, Fully Operational, Showdown in Skull Canyon, Hunted, och Raider Base of Your Dreams. De fyra första uppdragen släpptes tidigare som endast digitala tillägg, medan Raider Base of Your Dreams är ett helt nytt scenario endast tillgängligt i Astoundingly Awesome Tales inbundna bok. Boken kommer att lanseras för $44 den 1 november, och förbeställningar är nu tillgängliga på Amazon.

De Astoundingly Awesome Tales-äventyren är spelbara för Fallout TTRPG karaktärer mellan nivåer 1-20, och är utformade för att spelas antingen som fristående scenarier eller läggas till i en befintlig kampanj. Enligt bokens beskrivning kommer äventyren att låta din äventyrsgrupp “utforska en glömd militärinstallation, skydda eller förstöra en liten bosättning med en märklig hemlighet, ställa upp mot en mystisk rovdjur, och delta i de första någonsin Raider Games.” Du kommer även interagera med bekanta fraktioner som NCR och Brotherhood of Steel.

Eftersom Astoundingly Awesome Tales inbundna bok lanseras den 1 november behöver du inte vänta länge för att lägga till äventyren i din Fallout TTRPG-kampanj. Dock, om du letar efter andra Fallout: The Roleplaying Game-expansioner och äventyr som är tillgängliga just nu – eller om du är en ny spelare som vill prova spelet för första gången – har Amazon flera andra erbjudanden på bordsspelets många regelböcker och tillägg.

Nya Fallout-bordsspel böcker finns nu tillgängliga på Amazon för spelarna att njuta av. Den kommande Astoundingly Awesome Tales kampanjboken kommer att innehålla fem officiella uppdrag som ger en ny dimension till det officiella Fallout-bordsspelet från Modiphius Entertainment. Med en blandning av tidigare digitala tillägg och ett helt nytt scenarie, kommer spelarna att kunna utforska nya och spännande äventyr i Fallout-universumet. Förbeställningar är redan tillgängliga och boken lanseras den 1 november till priset av $44.

Astoundingly Awesome Tales-äventyren är konstruerade för Fallout TTRPG karaktärer mellan nivåer 1-20 och kan spelas fristående eller integreras i en befintlig kampanj. Från att undersöka en glömd militärinstallation till att delta i de första någonsin Raider Games, kommer spelarna att möta utmaningar och interagera med kända fraktioner som NCR och Brotherhood of Steel. Med upptäcktsfärder, strider och hemligheter som väntar runt varje hörn, är detta ett måste för alla Fallout-fans som älskar att rollspela.

För de som inte kan vänta tills den 1 november för att sätta tänderna i Astoundingly Awesome Tales, finns det redan tillgängliga erbjudanden på Amazon för andra Fallout: The Roleplaying Game-expansioner och äventyr. Oavsett om du är en erfaren spelare eller ny till Fallout TTRPG-världen, finns det många möjligheter att utforska och expandera din spelupplevelse med dessa nya böcker och tillägg. Så varför vänta? Ta tag i dina tärningar och ge dig ut på ett nytt äventyr i Fallout-universumet redan idag!

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top