Overwatch 2 Säsong 13 Patchnoter har stora förändringar

Overwatch 2 säsong 13, Spellbinder, är nu live och medför ett antal betydande justeringar till spelets hjälteuppställning.

Som detaljerat i de officiella patchnotiserna har hjälten som fått de största förändringarna Sombra, vars Stealth-mekanik har blivit omgjord. Sombra kommer nu att få Stealth i fem sekunder efter att ha aktiverat Translocator, även om att hacka fiender eller ta skada inte längre avslutar Stealth utan istället temporärt avslöjar henne. Blizzard har också lagt till tillbaka hennes Opportunist-passiv, vilket låter henne se kritiskt skadade fiender genom väggar och göra mer skada på hackade mål.

I en bloggpost som går igenom uppdateringen sa spelets regissör Aaron Keller att förändringarna gjordes för att se till att Sombra inte kan ta vilken position som helst hon vill i Stealth samtidigt som hon får en ny spelcykel som “ökar hennes dödlighet.”

Fortsätt läsa på GameSpot.

Overwatch 2 säsong 13 är äntligen här och med den kommer en rad stora förändringar i spelupplevelsen. En av de mest påtagliga förändringarna är de nya justeringarna av Sombra, en av spelets hjältar. Hennes Stealth-mekanik har genomgått en omstrukturering som gör att hon nu får Stealth i fem sekunder efter att ha aktiverat Translocator. Dessutom har Blizzard återinfört hennes Opportunist-passiv, vilket ger henne förmågan att se kritiskt skadade fiender genom väggar och göra mer skada på hackade mål. Dessa förändringar syftar till att balansera Sombra och ge henne en mer strategisk spelcykel.

Sombra är inte den enda hjälten som fått förändringar i den senaste patchen. Tankarna har också uppdaterats för att förbättra balansen i spelet. Enligt spelets regissör Aaron Keller är förändringarna av Sombra och tankarna avsedda att öka hjältarnas dödlighet och skapa en mer spännande spelupplevelse för spelarna. Med den senaste uppdateringen har Blizzard lyssnat på spelarnas feedback och arbetat för att skapa en mer balanserad och underhållande spelupplevelse för alla.

Som en del av Overwatch 2:s säsong 13-patch uttrycker Blizzard sitt åtagande att skapa en dynamisk och utmanande spelupplevelse. Med de nya justeringarna av Sombra och tankarna kommer spelarna att få en annorlunda och fräsch upplevelse i spelet. Justeringarna är utformade för att behålla spelets spännande och intensiva atmosfär samtidigt som de ger spelarna nya möjligheter att utforska strategier och taktik. Overwatch 2 fortsätter att utvecklas och förbättras för att ge spelarna en oöverträffad upplevelse i den populära hjälteskjutaren.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top