Paramount avslutar Halo-serien efter två säsonger.

Paramount har ställt in Halo, den live-action TV-adaptionen av Xbox flaggskeppsfranchise, efter två säsonger. Showens andra säsong hade premiär på Paramount+ tidigare i år.

Enligt källor från The Hollywood Reporter söker Halo showrunners Amblin, Xbox och 343 Industries en ny plattform för en potentiell tredje säsong, med Paramount som rapporteras stödjer beslutet.

“Paramount+ kan bekräfta att ‘Halo’ inte kommer gå vidare med en tredje säsong på tjänsten,” sa Paramount i ett uttalande. “Vi är extremt stolta över denna ambitiösa serie och vill tacka våra partners på Xbox, 343 Industries och Amblin Television, tillsammans med showrunner och executive producer David Wiener, hans medproducenter, hela ensemblen ledd av Pablo Schreiber som Master Chief och den fantastiska gruppen för deras enastående arbete. Vi önskar alla det bästa framåt.”

Efter års utveckling hade Halo premiär på Paramount+ den 24 mars 2022 och stjärnor Pablo Schreiber som Master Chief. Säsong 1 fick en blandad mottagande från kritiker och fans, med många som kritiserade den för att avvika från spelens etablerade lore och karaktäriseringar. Säsong 2, som hade premiär tidigare i år den 8 februari och avslutades den 21 mars, blev mer positivt mottagen, med flera kritiker och tittare som hyllade den som en dramatisk förbättring. Säsong 1 har för närvarande 70% på Rotten Tomatoes/61 på Metacritic. Säsong 2 fick 90% på Rotten Tomatoes/64 på Metacritic.

För våra tankar om Halo säsong 1, kolla in våra videorecensioner av varje avsnitt. Du kan också läsa vår intervju med showrunners om hur de planerade att göra säsong 2 mer trogen mot spelen.

Paramount har beslutat att avbryta TV-serien “Halo” efter endast två säsonger, enligt källor från The Hollywood Reporter. Showens andra säsong hade nyligen premiär på Paramount+, men trots detta har beslutet fattats att inte fortsätta med en tredje säsong på plattformen. Istället letar showrunners från Amblin, Xbox och 343 Industries nu efter en ny plattform för en eventuell fortsättning av serien.

Även om den första säsongen av “Halo” möttes av blandade recensioner, verkar det som att den andra säsongen har fått ett betydligt mer positivt mottagande från både kritiker och tittare. Med en ensemble ledd av Pablo Schreiber som Master Chief, har den andra säsongen fått högre betyg på Rotten Tomatoes och Metacritic jämfört med den första. Trots detta har Paramount ändå beslutat att inte fortsätta serien på sin plattform, vilket har lett till att teamet nu söker efter nya möjligheter för fortsättningen av “Halo”.

Även om beslutet att avbryta “Halo” efter två säsonger kan vara förvånande för vissa fans, finns det fortfarande hopp om att serien kanske kan hitta en ny plattform för att fortsätta berättelsen i framtiden. Med en engagerad fanbas och potentialen att följa spelets etablerade lore närmare, är det möjligt att “Halo” kan återvända till skärmen i framtiden på en annan plattform för att tillfredsställa både gamings och TV-seriens älskare.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top