Pathologic 3 kommer till konsol och PC år 2025

Det ryska utvecklingsstudion Ice-Pick Lodge har meddelat den senaste delen i Pathologic-serien: en uppföljare till 2019 års Pathologic 2 som passande nog har titeln Pathologic 3. Studion har också bekräftat att fans av franchisen som stöttade Pathologic 2 via dess ursprungliga KickStarter-kampanj 2014 kommer att få tillgång till Pathologic 3 gratis.

Meddelandet släpptes tillsammans med en trailer och en länk till den kommande spelets Steam-sida, där spelare kan lägga till spelet på sin önskelista. Även om Ice-Pick Lodge ännu inte har annonserat en specifik releasedatum, har de bekräftat att nästa kapitel i Pathologics historia kommer att komma till PlayStation 5, Xbox Series X|S och PC någon gång 2025. Trailerns innehåll avslöjar att Pathologic 3 kommer att låta spelare uppleva samma händelser som ägde rum i Pathologic 2, men den här gången får de se saker genom ögonen på Danil Dankovsky, även känd som “The Bachelor”.

Beläget i en liten stad belägen i Rysslands avlägsna stäpper under tidigt 1900-tal, följer Pathologic historien om tre huvudkaraktärer: Artemy Burakh (“The Haruspex”), en lokal läkare som återvänder till sin hemstad för att hantera en nyligen inträffad tragedi; Danil Dankovsky (“The Bachelor”), en legitimerad doktor som besöker från staden i förhoppning om att upptäcka ett vetenskapligt genombrott; och Clara (“The Changeling”), en mystisk ung flicka som har förmågan att rädda (eller avsluta) liv med en enkel beröring av sina händer, men som inte har någon aning om hur eller varför hon kom till staden. Än så länge finns det ingen information om när spelare kan få tillgång till Claras version av händelser, men efter tillkännagivandet av Pathologic 3, är det rimligt att anta att Claras spelande också är under arbete.

Ice-Pick Lodge har nyligen överraskat fansen av Pathologic-serien genom att meddela att Pathologic 3 kommer att släppas på konsoler och PC under 2025. Uppföljaren till Pathologic 2 kommer att fortsätta berättelsen och låta spelarna uppleva händelserna från ett nytt perspektiv, nämligen genom ögonen på Danil Dankovsky, även känd som “The Bachelor”. För de som stöttade Pathologic 2 via dess KickStarter-kampanj 2014 kommer Pathologic 3 att vara tillgängligt gratis, vilket säkerligen kommer att glädja många trogna fans.

Med ett nytt kapitel i Pathologic-serien på väg, har fansen fått en försmak av vad som komma med en trailer och en Steam-sida där spelet kan läggas till på önskelistan. Även om ett specifikt releasedatum ännu inte har annonserats, har Ice-Pick Lodge bekräftat att spelet kommer att släppas på PlayStation 5, Xbox Series X|S och PC. Handlingen utspelar sig i en liten stad på Rysslands avlägsna stäppar under tidigt 1900-tal, och följer de tre huvudkaraktärerna: Artemy Burakh, Danil Dankovsky och Clara. Spelarna kommer att utforska och interagera med den intrikata historien och miljön i Pathologic 3 när det släpps.

Pathologic-serien är känd för sin djupa och komplexa berättelse, samt för det unika sättet det utforskar karaktärernas moraliska val och konsekvenserna av deras handlingar. Med Pathologic 3 förväntas spelarna återigen fördjupa sig i en mörk och fascinerande värld där ingenting är som det verkar. Med nya karaktärer och berättelsestrådar att utforska, kommer Pathologic 3 säkerligen att locka till sig både nya och gamla fans av serien när det släpps 2025.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top