Pingvinens halvsäsong trailer startar krig för Gotham Citys underjord.

Var är Batman när man verkligen behöver honom? HBO’s “The Penguin” är en spin-off från “The Batman”, och Mörkrets Riddare är ingenstans att hittas medan en gängkrig pågår mellan Falcone- och Maroni-brottsfamiljerna. Oswald “Oz” Cobb (Colin Farrell) har iscensatt hela konflikten för att göra sig själv till ny boss i Gotham City. Men som ses i den nya trailer för The Penguin, så har Oz en mer formidabel fiende i Sofia Falcone (Cristin Milioti), den rättmätiga arvtagaren till Falcone-familjens imperium.

Oz lyckades tillfälligt lura Sofia att tro att han stödde hennes plan att leda Falcone-familjen. Han höll också tillbaka den viktiga detaljen att han dödade hennes älskade bror, Alberto Falcone (Michael Zegen), i ett raseriutbrott. Nu vet Sofia sanningen och hon är ute efter hämnd på Oz.

Trailern klargör att både Oz och Sofia har eller kommer att ha sina egna anhängare i de återstående fyra avsnitten av miniserien. Och dessa styrkor vänder oundvikligen mot varandra när kampen om Gotham City trappas upp. Det är den typ av situation som någon miljardär med en fladdermusdräkt verkligen borde undersöka.

Fortsätt läsa på GameSpot.

HBO’s “The Penguin” fortsätter att skapa spänning i Gotham City när en intensiv kamp utbryter mellan stadens kriminella under värld. Oswald “Oz” Cobblepot, spelad av Colin Farrell, utmanar Falcone- och Maroni-brottsfamiljerna för att ta kontroll över staden. I den senaste trailern för serien introduceras Sofia Falcone, spelad av Cristin Milioti, som är fast besluten att hämnas på Oz för mordet på hennes bror, Alberto Falcone. Med båda sidorna som samlar sina anhängare är kriget om Gotham City’s Underworld på väg att nå en explosiv nivå.

Sofia Falcone och Oswald Cobblepot är på kollisionskurs när deras personliga vendettor driver dem att ta till extrema åtgärder för att säkra makten över staden. Med lojaliteten hos deras anhängare på spel blir varje drag och beslut avgörande för deras överlevnad och framgång i det eskalerande gängkriget. Med bara fyra avsnitt kvar av miniserien är spänningen och dramatiken på topp när Gotham City hänger på en skör tråd.

Som fans av “The Batman” och Gotham City måste vi fortsätta följa utvecklingen i “The Penguin” för att se hur denna episka kamp om stadens framtid kommer att utvecklas. Med både psykologisk manipulation och fysisk styrka i spel är det svårt att förutsäga vilket av de två rivaliserande gängledarna som kommer att gå segrande ur striden om Gotham City’s Underworld. Så fortsätt att titta och se hur denna spännande saga utfäller sig på skärmen.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top