PlayStation: Konsert världsturné 2025

Musikkonserter med videospel har varit en del av fanvärlden i decennier. Men från och med nästa år kommer Sony att starta sin egen konsertserie, PlayStation: The Concert, för musikälskande spelare i 200 städer runt om i världen.

Sony Interactive Entertainments Sid Shuman meddelade nyheten via PlayStation-bloggen. RoadCo Entertainment och GEA Live samarbetar med Sony för PlayStation: The Concert, som kommer att innehålla musik från The Last of Us, Ghost of Tsushima, Horizon, God of War och andra älskade Sony-titlar.

“Med videospelsmusik som kliver in i rampljuset globalt är PlayStation: The Concert redo att omdefiniera vad en musikupplevelse kan vara,” sade Shuman. “Det här är mer än bara en show; det är den ultimata videospelskonsertupplevelsen, som inkarnerar PlayStations innovativa anda och pushar gränserna för vad som är möjligt; från din konsol till scener runt om i världen… Fans kommer att uppleva en fantastisk fusion av flerlagerade visuella effekter, omslutande surroundljud och en ensemble med stjärnor som blandar klassiska och moderna instrument.”

Fortsätt läsa på GameSpot.

PlayStation: The Concert är en spännande ny satsning från Sony Interactive Entertainment som kommer att ta videospelsmusik till en global publik. Med start nästa år kommer konsertserien att turnera i 200 städer runt om i världen, och innehålla musik från populära Sony-titlar som The Last of Us, Ghost of Tsushima, Horizon, God of War och många fler. Samarbetet med RoadCo Entertainment och GEA Live kommer att säkerställa en spektakulär och minnesvärd upplevelse för fans över hela världen.

PlayStation: The Concert är mer än bara en vanlig musikshow. Enligt Sid Shuman, som meddelade nyheten via PlayStation-bloggen, är det en unik möjlighet att förena videospelsmusik med en innovativ och spektakulär liveupplevelse. Med en ensemble av stjärnor, flerlagerade visuella effekter och omslutande surroundljud kommer konserten att erbjuda fans en oförglömlig fusion av klassiska och moderna musikelement.

För alla spelare och musikälskare runt om i världen är PlayStation: The Concert ett måste. Med ambitionen att omdefiniera vad en musikupplevelse kan vara och att pusha gränserna för vad som är möjligt kommer denna konsertserie att bli en unik och spännande resa genom några av de mest älskade Sony-titlarna. Från konsolspelare till konsertbesökare kommer fans att kunna njuta av en spektakulär och underhållande show som inkarnerar den innovativa andan hos PlayStation.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top