Remedy avslöjar Control Multiplayer som FBC Firebreak

Det avslöjades för några år sedan att Remedy’s prisbelönta New Weird spel, 2019 års Control, får en multiplayer spin-off (kallad Condor) samt en sann uppföljare. Idag, under Xbox Partner Preview, erbjöd Remedy en första titt på detta projekt, deras första inom multiplayer-genren. FBC: Firebreak är en tre-spelar förstapersonsskjutare som låter Federal Bureau of Control (FBC) agenter kämpa mot de läskiga fienderna från Remedy Connected Universe som är infekterade av Hiss.

Du kan kolla in en avslöjande trailer nedan för FBC: Firebreak. Du kommer märka att det inte verkar som att spelarna kommer att återuppta rollen som Jesse Faden. Istället kommer de att svara på uppmaningen om paranaturlig tjenst som nya ansikten inom FBC.

Detta var inte den enda nyheten från Remedy idag, teamet delade även en ny trailer för The Lake House, Alan Wake 2’s andra (och antagligen sista) expansion, som släpps nästa vecka den 22 oktober.

Remedy’s Control har fått en spännande ny twist med FBC: Firebreak, en tre-spelar förstapersonsskjutare som låter spelarna delta som agenter från Federal Bureau of Control. I spelet möter de skrämmande fiender från Remedy Connected Universe som är infekterade av Hiss, vilket ger en surrealistisk och spännande upplevelse för spelarna. I en avslöjande trailer för FBC: Firebreak visas spelets intensiva action och paranormala element, och det verkar som att spelarna kommer att få rollen som nya ansikten inom FBC istället för att återuppta rollen som Jesse Faden.

Utvecklarna har avslöjat att FBC: Firebreak är deras första första multiplayer-spel, vilket markerar en ny era för Remedy inom spelindustrin. Spelet erbjuder en unik och spännande upplevelse för spelare som gillar actionfyllda och overkliga äventyr. Dessutom har Remedy även delat nyheter om The Lake House, den andra expansionen för Alan Wake 2 som släpps nästa vecka den 22 oktober. Med flera spännande projekt på gång visar Remedy att de fortsätter att vara ett viktigt namn inom spelutveckling.

Med FBC: Firebreak och andra kommande projekt visar Remedy att de fortsätter att driva gränserna för spelutveckling och erbjuda sina fans innovativa och spännande upplevelser. Spelet ger spelare möjligheten att utforska det mysteriösa och farliga universumet som skapats av Remedy, och med multiplayer-möjligheter kan de nu dela denna erfarenhet med vänner. Med en spännande trailer och massor av action väntar vi ivrigt på att få följa med på detta nya äventyr inom Remedy Connected Universe.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top