Rocket League firar Halloween med Spider-Man och Venom-DLC, samt spöken.

Liksom många andra spel får Psyonix’s Rocket League en Halloween-uppdatering, och denna kommer också att inkludera ett utbud av Spider-Man-innehåll fokuserat på franchisens hjältar och skurkar.

Det hemsökta Hallows-evenemanget börjar denna fredag den 18 oktober och pågår till den 4 november. Som en del av evenemanget kan spelarna slutföra utmaningar för att låsa upp belöningar som toppers och dekaler inspirerade av Spider-Man-skurkar som Venom, Mysterio och Green Goblin.

Spindelmannen-superfans kanske är intresserade av att köpa Spider-Man Mega Bundle (cirka 25 USD), som kommer med allt, inklusive en Venom-tema mål-explosion, dekaler för Spider-Gwen och Spider-Punk, en Web-head boost och trail, Spider-Man och Symbiote-hjul, och en Spidey sense topper, bland annat. Kolla in allt som finns tillgängligt i buntet nedan. Spelare behöver inte köpa mega-buntet, dock, eftersom individuella objekt och buntar är tillgängliga för separat köp.

Fortsätt läsa på GameSpot.

Psyonixs Rocket League firar Halloween med en spännande uppdatering som inkluderar spindelmannen och venom DLC. Det hemsökta Hallows-evenemanget börjar denna fredag den 18 oktober och pågår till den 4 november. Under evenemanget kan spelare delta i utmaningar för att låsa upp belöningar inspirerade av Spider-Man-skurkar som Venom, Mysterio och Green Goblin. För de riktiga spindelmannen-superfansen finns det även möjlighet att köpa Spider-Man Mega Bundle, som inkluderar en mängd olika spindelmannen-relaterade föremål såsom mål-explosion, dekaler och hjul.

Intressant nog är den här uppdateringen inte bara till för de som älskar spindelmannen och hans skurkar, utan även för alla Rocket League-fans där ute. Individuella objekt och buntar är tillgängliga för separat köp, så spelare har möjlighet att välja precis vilka delar de är mest intresserade av. De olika föremålen som finns tillgängliga i buntet kommer definitivt att ge ett nytillskott till spelets övergripande upplevelse och ge spelarna något nytt att utforska under Halloween-evenemanget.

Om du är en fan av Rocket League och även av Spider-Man-franchisen, kommer denna uppdatering att vara den perfekta kombinationen för dig. Passa på att testa utmaningarna och låsa upp de spännande belöningarna, för att kunna uppleva spelet från en ny och spännande vinkel. Med så många olika objekt och buntar att välja mellan finns det något för alla att njuta av under Halloween-tiden när Rocket League firar tillsammans med Spider-Man och Venom.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top