Så blir Bloodlines 2 en smärta i nacken

I arbetet fortsätter med Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 har utvecklaren The Chinese Room delat med sig av fler detaljer om hur spelare kommer att vara en blodig smärta i halsen för San Franciscos invånare och varför de kommer att vilja släcka sin törst.

Blod kommer att hålla dig vid liv i spelet, vilket gör att du kan använda dina vampyriska talanger, och du kommer regelbundet behöva jaga efter en färsk försörjning. Att tanka på lite mänskligt framfört näring kommer att kräva att du använder dina övernaturliga krafter eller råa övertygelse på civila för att locka dem för en snabb slurk, och du kommer vilja göra det så diskret som möjligt så att du inte bryter mot Masqueradens regler. Det är ett vampyriskt samhällsfel som kan leda till dödliga konsekvenser.

“Ett aspekt som verkligen var utmanande var presentationen, ur ett first-person perspektiv,” förklarade senior spel designer Max Bottomley på Bloodlines 2 bloggen. “Att mata i första person visar inte mycket på bästa sätt, och ser löjligt ut som sämst, men en enkel övergång till och från tredje person kan också vara desorienterande och kännas lite frånkopplad. Det vi enades om använder lite av båda, med några grundläggande filmskapningstekniker för att bibehålla kontinuiteten i rörelsen, och tillräckligt med första person åtgärd på slutet för att få dig att landa i din nästa rörelse.”

Fortsätt läsa på GameSpot.

I arbetet med Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 har utvecklaren The Chinese Room delat med sig av fler detaljer om hur spelare kommer att vara en blodig smärta i halsen för San Franciscos invånare och varför de kommer att vilja släcka sin törst. Blod kommer att hålla dig vid liv i spelet, vilket gör att du kan använda dina vampyriska talanger, och du kommer regelbundet behöva jaga efter en färsk försörjning. Att tanka på lite mänskligt framfört näring kommer att kräva att du använder dina övernaturliga krafter eller råa övertygelse på civila för att locka dem för en snabb slurk, och du kommer vilja göra det så diskret som möjligt så att du inte bryter mot Masqueradens regler.

“Ett aspekt som verkligen var utmanande var presentationen, ur ett first-person perspektiv,” förklarade senior spel designer Max Bottomley på Bloodlines 2 bloggen. “Att mata i första person visar inte mycket på bästa sätt, och ser löjligt ut som sämst, men en enkel övergång till och från tredje person kan också vara desorienterande och kännas lite frånkopplad. Det vi enades om använde lite av båda, med några grundläggande filmskapningstekniker för att bibehålla kontinuiteten i rörelsen, och tillräckligt med första person åtgärd på slutet för att få dig att landa i din nästa rörelse.” Med detta innovativa tillvägagångssätt fortsätter Bloodlines 2 att erbjuda en unik och engagerande spelupplevelse för alla vampyrjägare därute. Besök GameSpot för att läsa mer om hur spelet kommer att göra dig till en smärta i halsen för invånarna i San Francisco och varför du kommer att vilja släcka din törst genom blodsugning.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top