Så många timmar spenderar Netflix-användare varje dag

Människor tittar mycket på Netflix, men hur mycket tittar de egentligen? Som en del av Netflix senaste resultatpresentation avslöjade företaget antalet timmar den genomsnittliga betalande prenumeranten tittar: ungefär två timmar.

Netflix sa att detta representerar “frisk” engagemang för plattformen, och tillade att de två timmarna sticker ut trots att Netflix nu tillåter människor att betala för att dela konton.

“Som vi tidigare har diskuterat, ledde betalad delning till lägre visning på konton som delades eftersom färre personer tittade på dem,” sa Netflix. “Dessutom, när delare köpte sina egna prenumerationer, var mycket av den visningen redan återspeglad i de visade timmarna (påverkar trenden för visningstimmar per medlemskap).”

Enligt Netflix spenderar den genomsnittliga betalande prenumeranten cirka två timmar varje dag på plattformen. Trots att Netflix nu tillåter betalad delning av konton, säger företaget att detta fortfarande representerar ett “friskt” engagemang för plattformen. Genom att köpa egna prenumerationer leder betald delning till lägre visning på delade konton eftersom färre personer tittar på dem. Detta innebär att de två timmar som den genomsnittliga prenumeranten spenderar på Netflix är en betydande mängd tid jämfört med andra streamingtjänster.

Netflix har också talat om hur betald delning kan påverka visningstimmarna per medlemskap. När delare köper egna prenumerationer, är mycket av den tidigare visningen på delade konton redan inkluderad i de totala visningstimmarna. Därför är det viktigt för Netflix att fortsätta att erbjuda innehåll av hög kvalitet för att hålla medlemmarna engagerade och aktiva på plattformen. Genom att förstå hur användarna interagerar med deras tjänst kan Netflix skapa strategier för att maximera visningstimmarna och behålla sin position som en ledande streamingtjänst.

Även om två timmar per dag kan tyckas vara en betydande tid att spendera på en streamingtjänst, visar det bara på det stora utbud av innehåll som Netflix erbjuder. Med en varierad samling av filmer, TV-serier och dokumentärer lockar Netflix användare från hela världen. Genom att fortsätta att investera i originalinnehåll och samarbeten med olika produktionsbolag, strävar Netflix efter att erbjuda en mångsidig och spännande tittarupplevelse för sina prenumeranter.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top