Samsung 990 Pro SSDs på rea

Om du håller på att gå tom för lagringsutrymme på din PlayStation 5, så inkluderar Amazons stora readevent Prime Big Deal Days fantastiska rabatter på en av de bästa NVMe SSD:erna du kan köpa till din PS5: Samsungs 990 Pro. Modellerna med 1TB och 2TB med förinstallerade värmespridare är inkluderade i erbjudandet. Du kan få 1TB 990 Pro med värmespridare för $ 95, eller hoppa upp till 2TB-kapacitet för $ 133. 990 Pro är Samsungs flaggskepps M.2 SSD, så den tenderar att vara populär under stora reaevent. Erbjudandena löper tekniskt sett fram till imorgon den 9 oktober, men vi skulle inte bli förvånade om båda erbjudandena säljer slut innan dess.

Under Amazons stora readevent Prime Big Deal Days kan du nu få fantastiska rabatter på Samsung 990 Pro SSDs för din PlayStation 5. Denna NVMe SSD är en av de bästa på marknaden och erbjuder både 1TB och 2TB modeller med förinstallerade värmespridare. För endast $95 kan du ta hem 1TB 990 Pro med värmespridare, medan en 2TB-kapacitet kostar endast $133. Samsung 990 Pro är en flaggskepps M.2 SSD som är särskilt populär under stora reaevent, så det är bäst att agera snabbt innan erbjudandena tar slut.

Denna rabatt på Samsung 990 Pro SSDs är perfekt för dig som är i behov av extra lagringsutrymme för din PlayStation 5. Med priser som sällan sett tidigare, kan du få en pålitlig och högpresterande SSD till ett mycket överkomligt pris. Erbjudandet gäller fram till imorgon den 9 oktober, men med det stora intresset kring dessa SSDs är det bäst att inte vänta för länge innan du slår till.

Samsung 990 Pro är en NVMe SSD av hög kvalitet som garanters för snabbare laddningstider, bättre prestanda och ökad lagring för din PS5. Med förinstallerade värmespridare kan du vara säker på att din SSD håller sig sval under intensiva spelsessioner. Passa på att dra nytta av dessa otroliga rabatter under Amazon Prime Big Deal Days och uppgradera din spelupplevelse idag med en Samsung 990 Pro SSD.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top