Samurai Jack och Beetlejuice kommer till MultiVersus

MultiVersus har två nya fighters på gång i form av Jack från Cartoon Network / Adult Swims älskade animerade serie Samurai Jack och Beetlejuice från, ja, Beetlejuice och dess kommande uppföljare (gör inte så att jag måste skriva det en tredje gång). Spelet får också ett rankat läge.

Samurai Jack och Beetlejuice är en del av Säsong 2: Tillbaka i Tiden-innehållet, som börjar imorgon den 23 juli. Jack blir tillgänglig vid lanseringen, vilket låter spelare hugga ner motståndare med sin signaturkatana (som du kan se i trailern nedan). Beetlejuice dyker upp senare under säsongen vid ett okänt datum, så vi får inte se honom i aktion ännu. Warner Bros. bekräftar dock att han kommer att bli spelbar innan premiären av Beetlejuice Beetlejuice den 6 september.

Säsong 2 introducerar också ett nytt rankat läge som låter spelare strida om leaderboard-poäng för att tjäna exklusiva rankningsbaserade kosmetika. En ny karta, Warner Bros. Water Tower, kommer också att läggas till.

MultiVersus finns nu tillgängligt på PlayStation- och Xbox-konsoler samt PC. Sedan återkomsten har spelet stärkts av nya fighters som The Joker, The Matrixs Agent Smith, och Friday the 13th’s Jason Voorhees.

I det populära fightingspelet MultiVersus är det nu klart att två nya fighters är på väg in i striden. Jack från den älskade animerade serien Samurai Jack och Beetlejuice från filmen med samma namn gör sin entré. Dessa karaktärer kommer att vara en del av Säsong 2: Tillbaka i Tiden-innehållet, med start imorgon den 23 juli. Jack kommer att vara tillgänglig vid lanseringen och spelare kommer att kunna använda hans signaturkatana i strid mot sina motståndare.

Beetlejuice kommer också att bli spelbar under säsongen, dock vid ett senare datum. Warner Bros. har bekräftat att han kommer att vara tillgänglig innan premiären av Beetlejuice Beetlejuice den 6 september. Förutom de nya karaktärerna kommer Säsong 2 också att introducera ett nytt rankat läge där spelare kan kämpa för leaderboard-poäng och tjäna exklusiva kosmetika baserat på sin ranking. En ny karta, Warner Bros. Water Tower, kommer också att inkluderas i uppdateringen.

MultiVersus finns tillgängligt på PlayStation-, Xbox- och PC-plattformar och har fortsatt att stärkas sedan återkomsten med tillskottet av flera nya fighters, inklusive The Joker, Agent Smith från The Matrix och Jason Voorhees från Friday the 13th. Samlingsplatsen för alla dessa ikoniska karaktärer i en actionfylld stridsmiljö gör MultiVersus till ett måste för fans av fighting-genren.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top