Scott Pilgrim Slipcase Collection Endast $55 hos Amazon

20 år efter att Scott Pilgrim nivåade upp och besegrade Evil Exes-ligan har en av boxuppsättningarna med Brian Lee O’Malleys originalgrafiska romaner fått en stor rabatt. Medan Scott Pilgrim-böckerna har funnits i tryck i flera år är det här ett bra sätt att ta del av hela serien – speciellt om du har velat se Scott Pilgrim-serien på Netflix. Normalt kostar den 90 dollar, men du kan få denna samling för endast 55 dollar på Amazon.

Det fina med denna specifika utgåva är att alla sex pocketböcker kommer inuti ett hårt omslag med en avbildning av Scott Pilgrim-gänget i deras 16-bitars videospelversioner, plus det ingår en exklusiv affisch med ett helt nytt färgstarkt konstverk av O’Malley. Hela setet är ca 1,200 sidor stort, och om du aldrig har läst det så väntar en fantastisk berättelse om kärlek, uppväxt och en mängd energiska fightscener.

Läs mer på GameSpot.

I en begränsad tid erbjuder Amazon en fantastisk deal på Scott Pilgrim Precious Little Slipcase Collection, där du kan köpa hela boxsetet för endast 55 dollar istället för det vanliga priset på 90 dollar. Denna samling innehåller alla sex böckerna i serien, vilket ger fansen en chans att njuta av hela berättelsen om Scott Pilgrim och hans strider mot Evil Exes-ligan. Med det vackra hårdaremsomslaget och den exklusiva affischen med originalkonst av Brian Lee O’Malley är detta ett måste för alla som älskar serien.

Det unika med denna utgåva är att den innehåller en helt ny färgstark affisch med karaktärerna i deras 16-bitars videospelversioner, vilket ger ett extra element av nostalgi till samlingen. Med över 1,200 sidor är detta en komplett historie som bjuder på en mix av kärlek, vänskap och spännande strider. För alla som har följt Scott Pilgrims äventyr tidigare är detta en perfekt chans att äga hela serien på ett snyggt och samlarvänligt sätt.

För alla fans av serien är detta ett absolut måste-köp, särskilt med det rabatterade priset som Amazon erbjuder för en begränsad tid. Passa på att addera denna fantastiska samling till din bokhylla och följ med på Scott Pilgrims resa genom kärlek, vänskap och strider mot ondska. Besök GameSpot för mer information och för att ta del av denna otroliga deal innan den är över.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top