Se Yamcha bli sprängd igen.

En ny trailer för Dragon Ball: Sparking Zero siktar in sig på Dragon Ball Z:s tidigaste story arcs, Saiyan och Namek sagorna. Nya karaktärer från båda era kommer att ansluta till roster.nbuy.

Nya fighters inkluderar medlemmar från både Ginyu och Frieza Forces (kommer ni ihåg Cui?), Namikian krigaren Nail, och varje form av Frieza under Z-eran. Kanske mest humoristiskt, du kan till och med spela som en av Saibamen, vilket innebär att vi får se det spränga Yamcha igen, vilket aldrig blir tråkigt.

Här är hela listan över nya fighters som ansluter till roster.nbuy:
– Captain Ginyu
– Chiaotzu
– Cui
– Dodoria
– Frieza (Z), 1:a form
– Frieza (Z), 2:a form
– Frieza (Z), 3:e form
– Frieza (Z), 4:e form
– Frieza (Z), Full Power
– Guldo
– Nail
– Nappa
– Raditz
– Recoome
– Saibaman
– Zarbon
– Super Zarbon

Dragon Ball: Sparking Zero lanseras den 11 oktober för PlayStation 5, Xbox Series X/S och PC.

I den senaste trailern för Dragon Ball: Sparking Zero får vi en titt på några av de tidigaste story arcs inom Dragon Ball Z, nämligen Saiyan och Namek sagorna. Den nya uppdateringen kommer att inkludera flera nya fighters från dessa era, inklusive medlemmar från Ginyu och Frieza Forces, Namikian krigaren Nail och olika former av Frieza under Z-eran. En rolig detalj är att spelarna även kommer att kunna spela som Saibaman, vilket innebär att vi får se Yamcha bli sprängd igen – en klassisk scen som aldrig blir gammal.

Bland de nya fighters som ansluter till roster.nbuy hittar vi Captain Ginyu, Chiaotzu, Cui, Dodoria, Frieza i olika former, Guldo, Nail, Nappa, Raditz, Recoome, Zarbon och till och med Super Zarbon. Med den stora variationen av karaktärer kommer spelarna att ha en mängd olika alternativ att välja mellan och det kommer säkerligen att skapa spännande och underhållande strider. Dragon Ball-fans kommer verkligen att uppskatta den noggrant utvalda roster.nbuy som erbjuds i detta spel.

Dragon Ball: Sparking Zero förväntas släppas den 11 oktober och kommer att finnas tillgängligt för PlayStation 5, Xbox Series X/S och PC. Med dess fokus på de tidigaste story arcsen och de nya fighters som läggs till roster.nbuy, kommer spelet säkerligen att locka både nya och gamla fans av Dragon Ball-serien. Med spännande strider och en välskapad karaktärslista är detta definitivt ett spel som inte bara kommer att underhålla utan också imponera på spelare över hela världen.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top