Silent Hill 2 Patch förbättrar Steam Deck-prestanda, fixar PS5-krascher.

Silent Hill 2 har fått sin första stora uppdatering efter lanseringen. Den inkluderar tekniska förbättringar och buggfixar för PC och PS5.

På PS5 åtgärdar patchen ett antal “sällsynta” krascher, inklusive i strömning och AI-lägen. Den reparerar också ett problem med att byta in-game motion blur på och av.

Framför allt för PC förbättrar uppdateringen Steam Deck-optimering. Spelare som använder DLSS kan nu aktivera ramgenerering och Nvidia Reflex. Patchen lägger till stöd för AMD FSR 3.1.1. och möjligheten att aktivera AMD Fluid Motion Frames vid användning av FSR 3.1. för supersampling. Grafikinställningarna bör nu sparas lokalt.

Fortsätt läsa på GameSpot.

Silent Hill 2 har fått en stor uppdatering efter sin lansering, med fokus på att förbättra tekniska prestanda och fixa problem för PC och PS5-spelare. På PS5 har patchen åtgärdat flera sällsynta krascher, inklusive de som uppstår under strömning och i AI-lägen. En annan fix är relaterad till in-game motion blur, som nu kan aktiveras och inaktiveras utan problem.

För PC-spelare har uppdateringen framför allt förbättrat prestandan på Steam Deck-enheter. Spelare som använder DLSS kan nu dra nytta av ramgenerering och Nvidia Reflex för en ännu bättre spelupplevelse. Patchen har också lagt till stöd för AMD FSR 3.1.1. och möjligheten att använda AMD Fluid Motion Frames tillsammans med FSR för supersampling. Dessutom bör grafikinställningarna nu sparas lokalt för en smidigare spelupplevelse.

Spelare som är intresserade av dessa förbättringar och buggfixar kan läsa mer om dem på GameSpot. Den senaste uppdateringen för Silent Hill 2 är avsedd att förbättra spelets prestanda och ge en bättre spelupplevelse för både PC och PS5-spelare.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top