Silent Hill 2 Remake Utvecklare Avslöjar Ny Skräcköverlevnadsspel: Cronos – The New Dawn

Tidigare i månaden möttes Bloober Teams remake av överlevnadsskräckklassikern Silent Hill 2 med kritikerros. Men det dröjer inte länge innan utvecklaren återvänder med en helt ny titel. Under dagens Xbox Partner Preview avslöjade Bloober Team den första tjuvtitten för Cronos: Den Nya Gryningen, ett nytt sci-fi överlevnadsskräckspel som släpps nästa år.

Cronos: Den Nya Gryningen kommer att bli Bloober Teams första originaltitel inom överlevnadsskräck, enligt studion, och spelarna får kontroll över en Resenär. Spelarens karaktär arbetar för en “enigmatisk Kollektiv”, och Resenärens uppdrag är att hitta utvalda individer som dött under en apokalyps och använda tidsresor för att extrahera dem från det förflutna.

I början av oktober möttes Bloober Teams nya remake av Silent Hill 2 med stor framgång och hyllningar från kritiker. Nu har utvecklaren avslöjat en spännande ny titel – Cronos: Den Nya Gryningen. Under en presentation på Xbox Partner Preview fick vi en första tjuvtitt på det kommande sci-fi överlevnadsskräcksspelet, som planeras att släppas nästa år.

Cronos: Den Nya Gryningen markera Bloober Teams första originaltitel inom överlevnadsskräck-genren. Spelet sätter spelarna i rollen som en Resenär som jobbar för en gåtfull grupp kallad Kollektivet. Resenärens uppgift är att återvända till det förflutna och extrahera utvalda individer som har dött under en apokalyps. Med hjälp av tidsresor måste spelarna navigera genom farliga situationer och försöka rädda de dömda själarna.

Cronos: Den Nya Gryningen verkar erbjuda en spännande och unik spelupplevelse med sitt sci-fi-tema och sin intressanta berättelse. Med fokus på överlevnad och skräck kommer spelet att utmana spelarna att använda sina tidsresor klokt för att rädda de utvalda individerna och överleva de skrämmande farorna som lurar i skuggorna. Med Bloober Teams tidigare framgång med skräckspel som The Medium, ser det ut som att Cronos: Den Nya Gryningen kommer att bli ännu en spännande tillskott till deras portfölj av skräckspel.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top