Smile 2 4K Steelbook Limited Edition Nu tillgänglig för förbeställning.

Smile 2 hade premiär på bio fredagen den 18 oktober, men förhandsbeställningar för skräckfilmens uppföljares kommande Blu-ray-utgåva är redan live hos online-återförsäljare. Även om det inte finns något specifikt releasedatum har flera fysiska utgåvor av Smile 2 avslöjats, inklusive en begränsad upplaga i steelbook-version.

Smile 2 Limited-Edition Steelbook 4K Blu-ray
$45

Fortsätt läsa på GameSpot.

En ny Limited Edition Steelbook 4K-version av skräckfilmen Smile 2 har precis avslöjats och förhandsbeställningar är nu tillgängliga. Denna speciella utgåva av filmen kommer att vara tillgänglig för $45 och förväntas vara en högt eftertraktad samling för fans av skräckgenren. Även om ett specifikt releasedatum ännu inte har avslöjats, så kan fans nu säkra sin kopia genom att förhandsbeställa den hos online-återförsäljare.

Smile 2 är en uppföljare till den populära skräckfilmen Smile och hade premiär på bio den 18 oktober. Förhandsbeställningar för den kommande Blu-ray-utgåvan är redan igång, vilket ger fans möjlighet att uppleva skräckfilmen i hög kvalitet och med extra bonusmaterial. Med den nya Limited Edition Steelbook 4K-versionen kommer fans att kunna njuta av filmen i en ännu högre kvalitet och med en unik förpackning som gör den till en perfekt tillskott till sin filmsamling.

Om du är en fan av skräckfilmer och speciellt om du gillade den första Smile-filmen, är det här ett tillfälle du inte vill missa. Förhandsbeställningar är redan tillgängliga för Smile 2 Limited Edition Steelbook 4K Blu-ray, så se till att säkra din kopia redan idag för att inte missa chansen att äga denna begränsade och unika utgåva. Besök GameSpot för att läsa mer om denna spännande nyhet och för att lägga din förhandsbeställning.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top