SNK Vs. Capcom Comes to PC, PS4, Switch med nya funktioner

Kanske den mest oväntade tillkännagivandet på EVO 2024 var avslöjandet att SNK vs Capcom: SVC Chaos från 2003 får en återutgivning. Inte bara gör det spelet tillgängligt på moderna plattformar med nya finesser, men du kan spela det redan nu.

Spelet släpptes ursprungligen 2003 för Neo Geo-arkaden innan det portades till PlayStation 2 (i Japan) och Xbox i USA. Det låter 36 fighters från SNK-franchises som The King of Fighters, Samurai Shodown och Metal Slug ställas mot Capcoms fighters från serier som Street Fighter, Mega Man, Darkstalkers och fler.

SVC Chaos har nu fått uppdateringar för livskvalitet såsom en hitbox-visare, rollback-netcode för onlinespel och ett konstgalleri. Det gör även tidigare hemliga karaktärer Athena och Red Arremer tillgängliga från början. Spelets överraskningslansering på Steam den 20 juli följde dess avslöjande, och det släpps idag till PlayStation 4 och Switch. Du kan köpa det nu för $19.99.

Under EVO 2024 avslöjades det oväntade nyheten att SNK vs Capcom: SVC Chaos, släppt 2003, kommer att återvända och göras tillgängligt för moderna plattformar som PC, PS4 och Switch. Spelet inkluderar nyheter såsom hitbox-visare, rollback-netcode för online-spel och ett konstgalleri. Dessutom har tidigare hemliga karaktärer Athena och Red Arremer gjorts tillgängliga från början för spelarna att njuta av.

Ursprungligen släpptes spelet för Neo Geo-arkaden innan det portades till PlayStation 2 och Xbox. SVC Chaos låter spelare ställa 36 fighters från SNK-franchises som The King of Fighters och Samurai Shodown mot Capcoms fighters från serier som Street Fighter och Mega Man. Med spelets återutgivning får fansen en ny chans att återuppleva dessa spännande crossover-strider.

Den överraskande lanseringen på Steam den 20 juli följde snabbt av releasen till PlayStation 4 och Switch, där spelet nu kan köpas för $19.99. Med förbättrade funktioner och nya finesser är SNK vs Capcom: SVC Chaos redo att locka tillbaka både gamla och nya spelare till kampspelet som släpptes för nästan två decennier sedan.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top