Special offer on Back To The Future Ultimate Trilogy!

Endast ett fåtal filmfranchiser landar perfekta trilogier, och Tillbaka till framtiden är ett bra exempel på en kinematisk hattrick. På rea under Amazon Big Deal Days, kan detta mästerverk av tidsresor, DeLoreans och smart berättande fås i sin helhet med Ultimate Trilogy-utgåvan 4K Blu-ray box set. Normalt kostar det $56, men har nu fått en massiv rabatt på 48% och är för närvarande tillgängligt för $29.

Huvudrollerna spelas av Michael Fox som Marty McFly och Christopher Lloyd som Doc Brown, och Tillbaka till framtiden är en vild resa genom alla tre filmer. Och den behöver inte ens vägar för att komma dit den ska! Visuellt ser filmen fortfarande fantastisk ut, och skådespelarna levererar en fantastisk prestation med massor av klassiska citat.

Det speciella med denna box set är att den inkluderar över en timme med nya bonusfunktioner utöver all extra innehåll som följde med original DVD- och Blu-ray-utgåvorna av de tre filmerna. Här är allt nytt material du får:

Fortsätt läsa på GameSpot

Endast ett fåtal filmfranchiser landar perfekta trilogier, och Tillbaka till framtiden är ett utmärkt exempel på en kinematisk triumf. Under Amazon Big Deal Days kan fans av denna tidlösa klassiker skaffa sig hela Ultimate Trilogy-utgåvan i 4K Blu-ray box set för endast $29, vilket är en enorm rabatt på 48% från det normala priset på $56. Med Michael Fox i rollen som Marty McFly och Christopher Lloyd som Doc Brown tar oss dessa filmer med på en hisnande resa genom tid och rum.

Visuellt imponerande och fyllda med minnesvärda citat, Tillbaka till framtiden levererar en underhållande och spännande upplevelse genom alla tre filmer. Med DeLorean som tidsmaskin och en rad spännande karaktärer, har denna franchise blivit en kultfavorit bland filmälskare världen över. Den fantastiska kemin mellan skådespelarna och det smarta berättandet gör varje tittarstund till en oförglömlig upplevelse.

Det som verkligen sätter denna box set isär är det över en timme långa nya bonusmaterialet, som kompletterar de redan omfattande extramaterialen från de tidigare DVD- och Blu-ray-utgåvorna av filmerna. Med massor av nytt material att utforska, är det här ett måste för alla fans av Tillbaka till framtiden och en fantastisk möjlighet att uppleva denna klassiska trilogi i perfekt 4K-upplösning. Skynda dig att dra nytta av detta erbjudande innan det är för sent!

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top