Spider-Man 4 Script Sparked Passion in Tom Holland

För nästan tre år sedan var Tom Holland huvudrollen i Spider-Man: No Way Home tillsammans med sina två omedelbara företrädare, Andrew Garfield och Tobey Maguire, i det som visade sig vara den mest framgångsrika filmen som Sony någonsin släppt. Holland har inte direkt återvänt till MCU sedan dess, och han har inte ens gjort några cameos. Ändå är Holland fortfarande ombord för det nästa äventyret med Peter Parker, och han har redan läst manuset för Spider-Man 4.

“Jag läste [manuset för Spider-Man 4] för tre veckor sedan och det tände verkligen en eld i mig,” sa Holland under sitt senaste framträdande på Rich Rolls YouTube-show. “Zendaya och jag satte oss ner, läste det tillsammans och ibland hoppade vi runt i vardagsrummet som ‘Detta är en riktig film värdig fansens respekt.’ Men det finns några saker vi behöver klura ut innan vi kan få det verkligen igång.”

Holland nämnde inte att Shang-Chi regissören Destin Daniel Cretton är i samtal om att regissera Spider-Man 4, men han sa att det finns “fantastiska personer som jobbar med det nu.” Skådespelaren noterade också att “vi har en kreativ idé, och ett koncept, och ett utkast som är utmärkt. Det behöver arbete, men författarna gör ett bra jobb.”

Tom Holland, som spelar rollen som Peter Parker i Marvel Cinematic Universe, avslöjade nyligen att han har läst manuset för Spider-Man 4 och att det verkligen har tänt en eld inom honom. Under en intervju med Rich Roll på YouTube-showen berättade Holland entusiastiskt om hur han och hans medstjärna Zendaya läste manuset tillsammans och kände att det var en film värdig fansens respekt. Även om Holland inte avslöjade några specifika detaljer om manuset, noterade han att det finns några saker som behöver kluras ut innan produktionen kan komma igång.

Även om det inte har bekräftats ännu har det spekulerats om att regissören till succéfilmen Shang-Chi, Destin Daniel Cretton, är i samtal om att regissera Spider-Man 4. Tom Holland hyllade det kreativa teamet bakom filmen och konstaterade att de har en fantastisk idé, ett spännande koncept och ett utmärkt utkast till manuset. Även om det fortfarande finns en del arbete att göra, är Holland övertygad om att författarna gör ett fantastiskt jobb med att forma berättelsen.

För fans av Spider-Man och Marvel går förväntningarna höga inför den fjärde filmen i serien. Med Tom Holland vid rodret och en lovande ensemble av kreativa talanger bakom kulisserna, ser det ut att Spider-Man 4 kommer att bli en film som verkligen lever upp till förväntningarna. Med Holland och Zendaya som leder en skicklig ensemble av skådespelare och ett engagerat produktionslag verkar det som att det kommande äventyret med Peter Parker kommer att bli något alldeles extra för både nya och gamla fans.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top