Stalker 2 Slumpar Till November Uppdaterad

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl har drabbats av ännu en försening. Den mycket efterlängtade postapokalyptiska skytten var planerad att släppas den 5 september men kommer nu istället att lanseras den 20 november för att ge utvecklaren GSC Game World mer tid att ta itu med tekniska problem.

Dessutom meddelade studion att de kommer att släppa sin första Developer Deep Dive-video för att ge en omfattande bakom kulisserna titt på spelet. Videon kommer att visa ny gameplay, översikter av dess värld och platser, en full genomgång av en story quest, och utvecklarintervjuer. Den görs i samarbete med Xbox och kommer att ha premiär den 12 augusti.

Förseningen markerar en annan motgång för S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. Det blev formellt avslöjat 2020 efter år av antydningar på Xbox Games Showcase men har stött på problem längs vägen, inklusive kontroverser kring nu inställda planer för NFT-implementering. Den största störningen var Rysslands invasion av Ukraina, där GSC Game World är baserat, vilket störde utvecklingen och tvingade personalen att flytta till Prag, Tjeckien (även om vissa teammedlemmar aktivt kämpade och tyvärr föll offer i kriget). Trots allt detta har spelet lyckats komma till stånd, och vi spelade det till och med under årets Summer Game Fest.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl lanseras den 20 november för Xbox Series X/S och PC. Det kommer att finnas tillgängligt direkt på Xbox Game Pass. Om inte annat ger denna försening spelarna mer tid att komma ikapp med Xbox-omsläppet av de ursprungliga spelen som kom tidigare i år.

Stalker 2: Heart of Chornobyl har drabbats av ännu en försening och kommer nu att lanseras den 20 november istället för den 5 september. Utvecklaren, GSC Game World, behöver mer tid för att lösa tekniska problem och säkerställa en smidig lansering av det mycket efterlängtade spelet.

För att ge fansen en inblick bakom kulisserna kommer GSC Game World att släppa en Developer Deep Dive-video den 12 augusti. Videon kommer att innehålla ny gameplay, översikter av spelvärlden och platserna, en genomgång av en story quest och intervjuer med utvecklarna. Detta samarbete med Xbox lovar att ge en omfattande titt på allt som S.T.A.L.K.E.R. 2 har att erbjuda.

Trots flera hinder längs vägen, inklusive kontroverser och Rysslands invasion av Ukraina som påverkade utvecklingen, är S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl snart redo att släppas för Xbox Series X/S och PC. Spelet kommer att vara tillgängligt på Xbox Game Pass vid lanseringen och ger spelarna mer tid att förbereda sig genom att spela om de ursprungliga spelen som nyligen släpptes för Xbox-plattformen. Med förhoppningen om att alla tekniska problem kan lösas till lanseringen ser vi fram emot att äntligen utforska den postapokalyptiska världen i november.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top