Stjärnans med fullsatt besättning får preliminärt 2026-datum.

Få spel har någonsin varit under utveckling så länge som Star Citizen har varit, med sin 12 år långa cykel. Men Star Citizens fristående spin-off, Squadron 42, kommer nära med 10 år sedan spelet annonserades. På årets CitizenCon 2954 var Cloud Imperium snäll nog att säga att Squadron 42 kommer att ha en definitiv releasedatum år 2026. Men Cloud Imperiums VD Chris Roberts sa att han var “övertygad” om att det skulle släppas om två år.

För att backa upp sitt påstående, presenterade Roberts en timmes lång spelgenomgång av Squadron 42, som stötte på några kraschar längs vägen. Men den visade upp Wing Commander-inspirerat spel och intensiv sci-fi-action. Det finns också gott om filmscener i videon.

Många kända talanger har lånat sina röster och likheter till spelet, inklusive Wing Commander-stjärnan – och Star Wars-ikonen – Mark Hamill, liksom Gary Oldman, Andy Serkis, Henry Cavill, Gillian Anderson, Mark Strong, Jack Huston, Ben Mendelsohn och mer. Cloud Imperium hade definitivt budgeten för att locka till sig den här A-listan, eftersom Squadron 42 och Star Citizen har samlat in över 700 miljoner dollar i finansiering sedan 2012.

Fortsätt läsa på GameSpot.

Få spel har någonsin varit under utveckling så länge som Star Citizen har varit. Med en imponerande 12 år lång utvecklingscykel har spelet blivit känt för att sätta rekord i tiden det tar att slutföra. Det fristående spin-off-spelet, Squadron 42, har varit under utveckling i nästan 10 år sedan det först annonserades. På årets CitizenCon 2954 meddelade Cloud Imperium att Squadron 42 äntligen kommer att få en definitiv releasedatum år 2026. VD Chris Roberts är fast övertygad om att spelet kommer att se dagens ljus om två år.

Roberts visade upp en timmes lång spelgenomgång av Squadron 42 under evenemanget, vilket gav en inblick i det Wing Commander-inspirerade spelet och dess intensiva sci-fi-action. Genom spelet inkluderas många filmer och scener som ger en episk och filmisk upplevelse för spelarna. Celebriteter som Mark Hamill, Gary Oldman, Andy Serkis, Henry Cavill, Gillian Anderson, och flera andra har lånad sina röster och likheter till spelet. Cloud Imperium har verkligen satsat på att locka till sig A-listade talanger för att ge spelet en extra nivå av realism och kvalitet.

Med en imponerande finansiering på över 700 miljoner dollar sedan 2012, har både Squadron 42 och Star Citizen haft möjlighet att locka till sig kända talanger och experter inom spelutveckling för att skapa en spektakulär spelupplevelse. Spelare och fans av science fiction-genren har höga förväntningar på Squadron 42, och med det nya releasedatumet 2026 kan de äntligen se fram emot att få sina händer på denna efterlängtade titel. Fortsätt att hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna och uppdateringarna om spelet på GameSpot för att inte missa några detaljer om Squadron 42.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top