Stor rabatt på The World Ends With You: The Animation

Vi har sett många populära TV-spel anpassas till anime-serier, men en som du kanske har missat är The World Ends With You. Baserat på det Nintendo DS-spel som släpptes 2007, gjorde The World Ends With You: The Animation sin anime-debut för några år sedan, och om du missade det finns det just nu ett bra erbjudande på Blu-ray på Prime Big Deals Day där du kan få den för $37.50 (tidigare $65).

Liksom spelet följer The World Ends With You den nyligen avlidne protagonisten Neku Sakuraba när han hamnar i ett TV-spelsscenario i Shibuya kallat Reaper’s Game. Kämpande för sitt liv i en ny existensplanet och med sina minnen utspridda måste Neku tävla i en turnering för att återvända till livet eller riskera att raderas från existensen.

Anime-serien stannade mycket nära den unika konstriktningen i spelet, och denna Blu-ray innehåller alla 12 avsnitt tillsammans med rena kreditsekvenser. Det ursprungliga spelet portades till Switch 2018 under den nya titeln The World Ends with You: Final Remix, och det fick också en uppföljare några år senare, NEO: The World Ends With You.

The World Ends With You: The Animation är en anime-serie som är baserad på det populära Nintendo DS-spelet med samma namn från 2007. I serien följer vi huvudpersonen Neku Sakuraba när han hamnar i ett mystiskt TV-spelsscenario i Shibuya som kallas Reaper’s Game. För att överleva och återfå sina minnen måste Neku tävla i turneringar och kämpa för att undvika att raderas från existensen.

Seriens konstriktning håller sig troget till det unika och färgglada estetiska stilen från spelet, vilket ger tittarna en visuellt imponerande upplevelse. Blu-ray-utgåvan av The World Ends With You: The Animation innehåller alla 12 avsnitt tillsammans med rena kreditsekvenser. Det finns också möjlighet att ta del av ett fantastiskt erbjudande på Prime Big Deals Day där Blu-ray-utgåvan av serien kan köpas för endast $37.50, vilket är en betydande rabatt från det ursprungliga priset på $65.

För fans av det ursprungliga spelet eller för de som är intresserade av att utforska en ny och unik anime-serie, är The World Ends With You: The Animation ett måste. Med dess spännande berättelse, fängslande karaktärer och imponerande animation är det en serie som har fångat många tittares intresse. Passa på att ta del av Prime Big Deals Day-erbjudandet för att addera denna underhållande serie till din samling till ett överkomligt pris.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top