Super Mario Party Jamboree Rabatt

Amazon-ägda återförsäljaren Woot fortsätter sin trend med att erbjuda förvånansvärt bra rabatter på nya Nintendo Switch-spel med en 20% rabatt på Super Mario Party Jamboree. Ja, samma Super Mario Party Jamboree som precis släpptes den 17 oktober. Woots erbjudande sänker priset från $60 till $48. Woot uppgav ursprungligen att detta erbjudande bara skulle vara tillgängligt idag (den 18 oktober), men återförsäljaren har sedan uppdaterat den främjande perioden till den 1 november. Med det sagt är det mycket osannolikt att Jamboree kommer att vara i lager till det här priset i två veckor; Woots erbjudanden på Switch-exklusiver har varit kända för att sälja slut snabbt.

Det finns en eller två förbehåll här: Alla fysiska Nintendo Switch-spel som säljs från Woot är nu märkta som regionfria, vilket innebär att det är möjligt att du inte får det nordamerikanska släppet. Din kopia kommer fortfarande att vara spelbar på engelska, med den främsta skillnaden att det finns en annan åldersrekommendation logotyp på lådans konstverk (istället för ESRB). Du kan också missa Jamborees voucher för tre månader Nintendo Switch Online som erbjuds hos amerikanska återförsäljare och eShop fram till den 31 mars så länge lagret räcker. Jamborees lådans konst på Woot visar inte erbjudandet, så det är mycket möjligt att du kommer att få en internationell kopia av spelet, och de skulle naturligtvis utesluta vouchern eftersom den är för US eShop.

Best Buy, Target och GameStop har också gratis Nintendo-temagåvor så länge lagret räcker. Best Buys Mario Party-tematiska handväska verkar vara slut, men om du beställer en kopia från Target eller GameStop och hämtar upp den i din lokala butik, kan du fortfarande få de gåvorna (en popcornhink på Target eller en nyckelring på GameStop).

Woot, den Amazon-ägda återförsäljaren, erbjuder nu en 20% rabatt på det nyligen släppta Nintendo Switch-spelet Super Mario Party Jamboree. Detta erbjudande sänker priset från $60 till $48 och var från början endast tillgängligt under en dag, men har nu förlängts till den 1 november. Även om det finns en chans att spelet kan ta slut innan dess, med tanke på Woots tidigare snabba försäljning av Nintendo Switch-exklusiver.

Det är värt att notera att alla fysiska kopior av Nintendo Switch-spel som säljs av Woot nu är regionfria, vilket kan innebära att du får en internationell version av spelet istället för den nordamerikanska. Detta påverkar inte spelbarheten, men du kan missa bonusar såsom Jamborees tre månaders Nintendo Switch Online-voucher som erbjuds av vissa återförsäljare fram till den 31 mars. Andra återförsäljare som Best Buy, Target och GameStop erbjuder också olika Nintendo-temagåvor med köp av spelet.

Om du vill få tag på en kopia av Super Mario Party Jamboree till det rabatterade priset och potentiellt få med dig några bonusgåvor är det bäst att agera snabbt. Med Woots historia av snabb försäljning och begränsade lager kan spelet ta slut innan den förlängda kampanjperioden är över. Så passa på att ta chansen att spara pengar på detta roliga och populära Nintendo Switch-spel.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top