Switch-ägare kan få Pac-Man-tema Hori-kontroller till kraftig rabatt

När det gäller bärbara spelkonsoler är det svårt att slå Nintendo Switch. Denna handhållna spelkonsol gör mycket rätt, men om den har en svaghet är det att den inte är den mest bekväma att använda under långa perioder. Som tur är finns det en ganska bra specialerbjudande på en av Horis Split-Pad-kontroller under Prime Big Deal Days om du är en Prime-prenumerant. Du kan få en i Pac-Man-färger för 38 dollar (var $60).

Detta specifika modell är en bra kompromiss mellan de vanliga Joy-Con-kontrollerna som medföljer en Switch-konsol och andra tredjeparts-kontroller med en mer traditionell design. Horis kontroller är utformad för att passa naturligt i dina händer och har flera extra funktioner som programmerbara turbo-knappar för när du behöver snabba inputs och anpassningsbara bakre knappar. Den attraktiva Pac-Man-designen får dessutom din Switch att se ut som en labyrint för den lilla gula käkmusen att springa igenom medan den undviker Inky, Blinky, Pinky och Clyde.

Om du föredrar en annan design erbjuder Hori också en Pokemon-version av denna kontroll smyckad med Eevee och flera av dess Eevee-lutions. Denna brukar vara $90, men du kan få den för $68 just nu och stolt visa den som ett konstverk som hyllar en av de bästa Pokemon.

Fortsätt läsa på GameSpot.

Nintendo Switch-ägare har nu möjligheten att skaffa sig en Pac-Man-tema Hori-kontroller till ett stort rabatterat pris. Denna speciella kontroll, som vanligtvis kostar $60, kan nu köpas för endast $38 för Prime-prenumeranter under Prime Big Deal Days. Horis Split-Pad-kontroll är utformad för att vara bekväm under långa spelsessioner och erbjuder extra funktioner som programmerbara turbo-knappar och anpassningsbara bakre knappar. Dess Pac-Man-design ger en lekfull touch till din Switch och får den att se ut som en labyrint för den ikoniska gula figuren att navigera genom.

För de som är mer intresserade av Pokemon, erbjuder Hori även en variant av denna kontroll med en Eevee-tema. Denna speciella design, som kostar vanligtvis $90, kan nu köpas för endast $68 under samma Prime Big Deal Days-erbjudande. Med Eevee och dess utvecklingar som motiv är denna kontroll inte bara funktionell utan också ett konstverk som hyllar en av de mest populära Pokemon-karaktärerna.

Om du är en entusiastisk Switch-ägare och letar efter en ny och unik kontroll, kan Horis Pac-Man- och Pokemon-tema Hori-kontroller vara ett utmärkt val. Med sina ergonomiska design och extra funktioner är dessa kontroller perfekta för alla typer av spel. Missa inte chansen att skaffa dig en av dessa kontroller till ett stort rabatterat pris under Prime Big Deal Days.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top