Tesla Cybertruck till Fortnite imorgon!

På nästan veckobasis annonserar Fortnite nya crossover-events, där man lägger till karaktärer i sina Battle Royale-, Lego- och Festivallägen. Oavsett om det är en fiktiv karaktär som Jack Sparrow eller en verklig person som Ariana Grande, är det svårt att hitta en del av populärkulturen som spelet inte har berört. Dessa crossover är dock nästan alltid exklusiva för karaktärer, men Fortnite-spelare behöver inte alltid ta sig över Battle Royale-kartan till fots – det finns också fordon. Dagens crossover kommer i form av ett särskilt polygonalt fordon: Teslas Cybertruck.

För de som inte känner till det är Cybertruck en av Teslas senaste elbilar, en futuristisk pickup med en distinkt form och en rostfri stål yttre. Det är ett fordon som, ärligt talat, alltid har sett ut som om det hörde hemma i ett videospel, både på grund av dess vinklade estetik och ordet “cyber” i dess namn.

Det är oklart exakt hur lastbilen kommer att vara närvarande i Fortnite, eftersom trailern inte inkluderar något faktiskt gameplay, men det är sannolikt en fordonsskin som kan köpas från den inbyggda butiken. Med bilskepp fastsatta, när en spelare går in i ett fordon, kommer det att förvandlas till den valda skinen efter deras val, och den är tillgänglig både i Battle Royale och Rocket Racing. Detta är rent spekulation dock – det är lika möjligt att fordonet introduceras i något annat begränsat tids-event.

Cybertrucken kommer att läggas till i Fortnite imorgon. Om du kör en, be bara att dina motståndare inte håller en stålkula.

Vad tycker du om att Cybertrucken läggs till i Fortnite? Vilka andra fordon skulle du vilja se i spelet? Låt oss veta i kommentarerna!

Imorgon kommer Tesla Cybertruck att läggas till i Fortnite, som en del av det senaste crossover-eventet. Fortnite är känd för att regelbundet inkludera nya karaktärer och fordon i spelet, och Cybertruck är det senaste tillskottet till samlingen. Denna futuristiska elpickup har en unik design och en imponerande yttre som passar perfekt in i Fortnite’s fantastiska värld.

Cybertruck är en av Teslas mest innovativa fordon och dess distinkta utseende har gjort det till en influens i populärkulturen. Med dess polygonala design och robusta stålkonstruktion passar Cybertruck perfekt in i Fortnite’s värld av action och äventyr. Det är spännande att se hur Cybertruck kommer att integreras i spelet och vilka nya möjligheter det kommer att ge spelarna.

Det är ännu inte klart exakt hur Cybertruck kommer att fungera i Fortnite, men det förväntas vara en fordons-skin som spelarna kan köpa från spelets inbyggda butik. Med Cybertruck som ett alternativt fordon kommer spelarna att kunna ge sina spelupplevelser en ny dimension och utforska Fortnite’s värld på ett unikt sätt. Det ska bli spännande att se hur spelarna använder Cybertruck i spelet och vilken inverkan det kommer att ha på Fortnite-communityn.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top