TMNT: Mutant Mayhem Trailer och Lanseringsdatum

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed, det videospel som följer upp förra årets TMNT: Mutant Mayhem-animerade film, har fått sin första trailer och ett releasedatum. Spelet tillkännagavs första gången i september förra året.

A Heartful of Games utvecklar spelet, som behåller den stiliserade Spider-Verse-inspirerade konststilen från den populära filmen. Handlingen utvecklas efter filmens händelser och vi ser Leo, Raph, Donny och Mikey strida mot en ny våg av mutanter som invaderar New York City.

Som tidigare behandlat i vår exklusiva förhandsvisning tidigare i år, är Mutant Mayhem ett tredjepersons action/plattformsspel, och varje sköldpadda har en unik spelstil. Spelet stödjer också upp till två spelare i lokal co-op.

TMNT: Mutants Unleashed släpps den 18 oktober för PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Switch och PC. Spelet får även en exklusiv samlarutgåva, och du kan se innehållet i den här. Mutants Unleashed är ett av flera TMNT-spel som kommit de senaste åren (och det tredje år 2024 ensamt, efter Wrath of the Mutants och Switch-portningen av Splintered Fate), och du kan läsa allt om franchisens historia inom TV-spel i vår detaljerade retrospektiva.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem får äntligen sin första trailer och ett officiellt releasedatum i oktober. Spelet är uppföljaren till förra årets animerade film TMNT: Mutant Mayhem och utvecklas av A Heartful of Games. Spelet behåller den stiliserade Spider-Verse-inspirerade konststilen och tar handlingen vidare efter filmens händelser, där sköldpaddorna Leo, Raph, Donny och Mikey måste kämpa mot en ny våg av mutanter som hotar att invadera New York City.

Mutant Mayhem är ett tredjepersons action/plattformsspel som erbjuder en unik spelstil för varje sköldpadda. Spelet stödjer också upp till två spelare i lokal co-op, vilket gör det till en rolig och spännande upplevelse att spela med vänner och familj. Med den grafiska stilen och det actionpackade gameplayet lovar Mutant Mayhem att bli ett populärt tillskott till TMNT-spelserien.

TMNT: Mutant Mayhem släpps den 18 oktober på flera plattformar, inklusive PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Switch och PC. Spelet kommer även att ha en exklusiv samlarutgåva för fans som vill ha något extra. Med flera TMNT-spel som släppts de senaste åren, verkar Mutant Mayhem vara ännu ett spännande kapitel i franchisens historia inom TV-spel.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top