Tre opublicerade Game Boy Advance Starfy-spel finns nu tillgängliga för Nintendo Switch Online

Nintendo har lagt till tre nya spel i sin Game Boy Advance Nintendo Switch Online-bibliotek, och även om inget av dem är Mother 3 (eller ett Pokémon-spel eller Astro Boy eller Drill Dozer eller något annat GBA-spel vi har ropat efter) är de ändå intressanta och helt oväntade.

Starfy är inte en särskilt välkänd franchise för amerikanska spelare. De har fått fyra spel – tre för Game Boy Advance, ett för DS – men endast det 2009 DS-spelet släpptes någonsin i Amerika. Idag är de ursprungliga tre Game Boy Advance-spelen nu tillgängliga för Nintendo Switch Online-prenumeranter. Spelen behåller sina ursprungliga titlar, Densetsu no Stafy, och har inte översatts. Spelet har beskrivits som Kirby-likt, men jag har aldrig kunnat bekräfta det själv förrän idag.

Planerar du att starta upp dessa klassiska utanför-Amerika-plattformsspel?

Nintendo har lagt till tre nya spel i sitt Game Boy Advance Nintendo Switch Online-bibliotek, vilket har fått många fans att jubla. De tre spelen, som alla kommer från den mindre kända franchisen Starfy, var aldrig släppta i Amerika tidigare. Denna överraskande tillägg har fått både nya och gamla fans att ge sig in i Starfys färgglada och fantasifulla värld.

Starfy-spelen har alltid varit populära för sin charmiga spelstil och fantasifulla berättelser. Trots att franchise inte är så känd i Amerika som vissa andra Nintendo-spel, har det alltid haft en hängiven fanbas runt om i världen. Med de tre nya Starfy-spelen tillgängliga för Nintendo Switch Online-prenumeranter, har dessa fans nu möjlighet att upptäcka eller återuppleva den magiska världen av Starfy.

Även om Starfy-spelen inte är de mest efterlängtade spelen för amerikanska spelare, är detta tillägg till Nintendo Switch Online-biblioteket ändå en trevlig överraskning för många. Om du är en fan av plattformsspel med charm och karaktär är det definitivt värt att ge dessa aldrig tidigare släppta Starfy-spel en chans. Vem vet, du kanske blir förälskad i den lilla sjöstjärnan och allt det spännande äventyret han har att erbjuda.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top