Var är Xur idag? (11-14 oktober) Destiny 2 Exotiska föremål och Xur-platsguide

Xur har landat i Destiny 2–precis i tid för Season of the Revenant–och du kan bege dig till hans butik för att se vad han har till försäljning. Vapenhandlaren har alltid ett urval av Exotiska vapen och rustningar, samt flera Legendariska klassade pjäser om du letar efter material för att göra din Guardian mer modeinriktad i strid. Här är var Xur befinner sig denna vecka, och vad han har till försäljning.

Denna vecka erbjuder Xur Exotiska vapen katalysatorer för Black Talon och The Wardcliff Coil, och för Exotiska rustningar kan Hunters plocka upp Wormhusk Crown; Titans kan gripa Helm of Saint-14; och Warlocks kan köpa Felwinter’s Helm; han säljer även Exotiska klass objekt. Om du letar efter Exotiska vapen har Xur Hawkmoon, Crimson, Coldheart, och Black Talon denna vecka.

En annan sak värd att notera är att från och med den andra veckan av Episode: Revenant, kommer Xur också sälja en Exotisk skimmer, passande kallad en Xurfboard. Om du missade Guardian Games tidigare i år och aldrig fick tag på en, kommer dessa att finnas tillgängliga i den bläckfiskansikte handlarens butik. Detta kommer att vara dyrt, eftersom Xur tar hela 97 Strange Coins för hoverboarden. Under tiden lanseras den nya dungeon, Vesper’s Host, idag, och om du letar efter en fördel på långt håll, här är hur du kan låsa upp Exotiska snipergeväret Icebreaker för ditt arsenal.

Denna vecka har Xur landat i Destiny 2 och är redo att erbjuda sina Exotiska varor till alla Guardians därute. För de som är ute efter att förbättra sina vapen och rustningar finns det gott om alternativ att välja mellan. Xur har bland annat katalysatorer för Black Talon och The Wardcliff Coil, samt Exotiska rustningar som Wormhusk Crown för Hunters, Helm of Saint-14 för Titans och Felwinter’s Helm för Warlocks. Han har även en rad olika Exotiska vapen till försäljning, inklusive Hawkmoon, Crimson, Coldheart och Black Talon.

Ett spännande tillägg denna vecka är Xurs erbjudande av en Exotisk skimmer kallad Xurfboard. För de som missade Guardian Games tidigare i år ger Xurfboarden en möjlighet att sväva i stil över spelvärlden. Dock kommer detta inte billigt då Xur tar hela 97 Strange Coins för hoverboarden. För de som är intresserade av att utveckla sitt vapenarsenal kan det vara värt att notera att den nya dungeonen, Vesper’s Host, släpps idag. Om du letar efter ett kraftfullt Exotiskt snipergevär, kan du låsa upp Icebreaker för att ge dig en fördel på långt håll i strid.

Oavsett om du är ute efter att förbättra din Guardian med nya Exotiska varor eller om du helt enkelt vill utforska Xurs butik och se vad som är tillgängligt, så har du nu möjligheten att göra det. Missa inte chansen att dra nytta av Xurs erbjudanden och se till att du har det bästa utrustningen för att möta alla utmaningar som väntar dig i Destiny 2. Besök Xur innan han beger sig till en ny destination och se vad han har att erbjuda denna vecka.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top