Visions Of Mana Demo finns nu tillgängligt

Visions of Mana släpps om en månad, men ivriga spelare kan få en tidig smakstart från och med idag, tack vare en gratis demo. Tillgänglig nu på PlayStation-konsoler, Xbox Series X/S och PC, låter detta spelbara utklipp spelare uppleva spelets första kapitel och en stor bossfight.

Demon börjar mitt i Kapitel 1 vid Rime Falls och tar spelare genom områden som Fallow Steppe och Rhata Harbor. Kapitlets slutboss, Kraken, väntar det spelbara partiet bestående av Val, Careena och Morley.

Tyvärr kommer inte sparad data att överföras från demon till det fullständiga spelet. Square Enix förklarar att detta beror på att den slutgiltiga versionen av detta avsnitt har ändrats “för en mer tillfredsställande upplevelse”. Istället kommer de som har sparad data från demon och köper det fullständiga spelet att få tre vapen för Val när de når Kapitel 1: Gladius, Falx och Horn Lance.

Visions of Mana avslöjades första gången på The Game Awards 2023 och markerar det första ursprungliga Mana-avsnittet på 15 år. I en färgstark, semi-öppen och helt 3D-värld följer äventyret Val, som reser till Mana Tree tillsammans med sin livslånga vän Hinna. Du kan se spelets senaste trailer här.

Visions of Mana lanseras den 29 augusti för PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 och PC.

Visions of Mana Demo finns nu tillgänglig för spelare som vill få en tidig smakstart på det kommande spelet som släpps om en månad. Demot finns att ladda ner gratis på PlayStation-konsoler, Xbox Series X/S och PC, och ger spelarna möjlighet att utforska spelets första kapitel samt utmana en stor boss i form av en slutboss vid namn Kraken. Spelet tar spelarna genom vackra områden som Rime Falls, Fallow Steppe och Rhata Harbor, vilket ger en föraning om den mångfald av platser som kommer att finnas att utforska i den fullständiga versionen av Visions of Mana.

I demon får spelarna möjlighet att spela som Val, Careena och Morley, och möta utmaningar som väntar dem längs vägen mot att besegra Kraken. Det är dock viktigt att notera att sparad data från demon inte kommer att kunna överföras till den fullständiga versionen av spelet. Square Enix har meddelat att vissa förändringar har gjorts i den slutgiltiga versionen av spelets första kapitel för att ge spelarna en ännu mer tillfredsställande spelupplevelse. Trots detta lovar de att spelare som köper det fullständiga spelet efter att ha spelat demon kommer att belönas med tre vapen för Val när de når Kapitel 1.

Visions of Mana är det första originalavsnittet inom Mana-serien på 15 år och har redan skapat stor uppmärksamhet sedan det först avslöjades på The Game Awards 2023. I spelet följer spelarna äventyret med Val och Hinna, som reser till Mana Tree i en färgstark, semi-öppen och helt 3D-värld. Spelet utlovar en episk resa fylld med spänning och magi, och lanseras officiellt den 29 augusti för PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 och PC.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top