WoW får återigen Game Fuel med belöningar

World of Warcraft firar sitt 20-årsjubileum på olika sätt, och det verkar som att en av dem kommer att vara en kommande Mountain Dew Game Fuel-kampanj som lovar sätt för spelare att tjäna exklusiva in-game föremål.

Kampanjen har ännu inte officiellt tillkännagivits, men bilder delade på Reddit under helgen (några av dem har sedan dess raderats) visar att Game Fuels Citrus Blackberry och Citrus Cherry-smaker snart kommer att prydas med bilder av ikoniska WoW-karaktärer. Tidigare Horde Warchief Thrall samt Lich King kommer att vara med på Citrus Cherry-smaken, medan den relativt nyare skurken, Xal’atath, och alven Alleria Windrunner kan ses på Citrus Blackberrys förpackning.

Genom att köpa vissa Mountain Dew-produkter kommer spelare att tjäna poäng som kan lösas in på Mountain Dew Gaming Rewards marketplace. Det finns för närvarande inga WoW-produkter att vinna (även om du kan köpa några Final Fantasy 14-föremål eller en Elder Scrolls Online-mount i mellantiden), men fansidan Wowhead har några ledtrådar om vad som eventuellt kommer att vara tillgängligt. Två dataminade in-game motorcykel-mounts verkar matcha Game Fuel-färgerna, och i deras smaktext nämns det att motorcyklarna är “demoniskt drivna.”

World of Warcraft kommer snart att få en ny Game Fuel-kampanj med möjlighet för spelare att tjäna exklusiva in-game föremål. Även om kampanjen ännu inte har blivit officiellt tillkännagiven, har bilder som delats på Reddit visat att Mountain Dew Game Fuels Citrus Blackberry och Citrus Cherry-smaker kommer att prydas med ikoniska WoW-karaktärer. Bland de karaktärer som kommer att synas på förpackningarna är tidigare Horde Warchief Thrall, Lich King, Xal’atath och Alleria Windrunner.

Spelare kommer att kunna tjäna poäng genom att köpa utvalda Mountain Dew-produkter, vilka sedan kan lösas in på Mountain Dew Gaming Rewards marketplace. Även om det för närvarande inte finns några WoW-produkter att vinna, har där hintats om möjligheten att kunna skaffa två dataminade in-game motorcykel-mounts som passar Game Fuel-färgerna och beskrivs som “demoniskt drivna.” Trots att detaljerna om in-game belöningarna ännu är knappa kan fans se fram emot att potentiellt kunna skaffa sig spännande och exklusiva föremål som en del av den kommande kampanjen.

För alla WoW-entusiaster och Mountain Dew-fans som väntar otåligt på fler detaljer om den kommande Game Fuel-kampanjen, är det en god idé att hålla ett öga på Wowhead för kommande uppdateringar och ledtrådar kring eventuella in-game belöningar. Med de ikoniska WoW-karaktärerna som pryder Game Fuel-förpackningarna och de hintade demoniska motorcykel-mountsarna, är det tydligt att det kommer att finnas spännande och unika möjligheter för spelare att belönas med exklusiva föremål inom spelets värld.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top