Xbox 360 ‘Blades’ Interface Återvänder Som Dynamisk Bakgrund

Xbox 360 digitala butik stänger senare denna månad den 26 juli. I en våg av prisreduktioner och andra uppdateringar i slutet av livet kan nostalgiska fans återuppleva konsolens tidigaste dagar via en ny dynamisk bakgrund modellerad efter den gamla “Blades”-gränssnittet.

För de som är för unga för att minnas eller inte fick en Xbox 360 förrän många år senare var Blades-gränssnittet konsolens första dashboard-design. Det var det första spelarna såg från konsolens lansering 2005 fram till att det uppdaterades till ett helt annat gränssnitt 2008. Att navigera det kändes mjukt och enkelt, och vissa hardcore-fans anser fortfarande att det är den bästa användarupplevelsen av någon Xbox-konsol.

Även om det är mindre detaljerat, och du kan inte bläddra genom Blad av denna dynamiska bakgrund och höra den tillfredsställande “whoosh”-ljudet, är det trevligt att se att Microsoft bekräftar 360:er på detta sätt. Så här gör du Blades till din Xbox-bakgrund:

– Tryck på Xbox-knappen på din kontroll för att öppna guiden.
– Navigera till Profil & system > Inställningar > Allmänt > Anpassning > Min bakgrund > Dynamiska bakgrunder.
– Välj Xbox 360 Blades under Utvalda eller Xbox dynamiska bakgrunder.
– Välj den bakgrundskonst du vill använda med A-knappen.

Du kan läsa mer om den förestående stängningen av Xbox 360-butiken och de slutliga uppdateringarna genom att besöka denna Xbox Wire-artikel på gamenetwork.se.

Xbox 360 ‘Blades’-gränssnittet gör en återkomst som en dynamisk bakgrund inför den digitala butikens stängning. Den ikoniska designen från konsolens tidiga dagar kommer att ge nostalgiska fans en chans att återuppleva de första åren av Xbox 360. Blades-gränssnittet var det ursprungliga dashboardsdesignet för konsolen och introducerades vid lanseringen 2005, vilket ger en smidig och enkel navigering för spelarna.

Även om den dynamiska bakgrunden inte kan replicera alla detaljer från det ursprungliga Blades-gränssnittet, ger den fortfarande en trevlig touch av nostalgi för Xbox 360-entusiaster. Genom att följa några enkla steg kan användare anpassa sin Xbox-bakgrund till att visa Blades-designen och därigenom återkalla de tidiga dagarna av konsolen. Microsoft uppmuntrar spelarna att utforska denna funktion och uppleva en del av Xbox 360:s historia.

Med den digitala butikens stängning senare denna månad ger återkomsten av Blades-gränssnittet en sista hälsning till Xbox 360-communityt. Genom att erbjuda denna dynamiska bakgrund ger Microsoft en sista hommage till konsolens kulturarv och betonar dess betydelse inom spelvärlden. För de som vill ta del av denna nostalgiska upplevelse finns möjligheten att skapa en unik Xbox 360-bakgrund och hylla en epok som präglade många spelares barndom.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top