Xbox Partner Showcase Announced For October 17, “World Premieres” Promised; How To Watch Live Xbox Partner Showcase annonserad för den 17 oktober; “Världspremiärer” utlovade; Hur man ser live

Microsoft har meddelat nästa Xbox Partner Preview-visning, och den kommer mycket snart. Eventet är planerat att äga rum torsdagen den 17 oktober och kommer att visa “nya och kommande spel” från externa team som Remedy, Sega och 505, bland andra. Kort sagt lovar Microsoft “över ett dussin” nya trailers under den 25 minuter långa showen.

Detta är en “ingen onödig information, bara spel” sändning, sa Microsoft. Här är allt vi vet om evenemanget och hur man tittar.

Hur man tittar på Oktober Xbox Partner Preview

Xbox Partner Preview äger rum torsdagen den 17 oktober kl 10 AM PT / 1 PM ET. Eventet kommer att streamas live på alla vanliga platser, inklusive Xbox YouTube- och Twitch-kanaler.

Microsoft har nyligen meddelat att de planerar att hålla en Xbox Partner Preview-visning den 17 oktober, där de kommer att visa nya och kommande spel från externa team som Remedy, Sega och 505. Under den 25 minuter långa showen lovar de att visa “över ett dussin” nya trailers, vilket gör evenemanget till en spännande upplevelse för spelentusiaster.

Detta evenemang kommer att fokusera enbart på spel och inte innehålla någon onödig information enligt Microsoft. Detta innebär att deltagarna förväntas få en djupdykning i de senaste spelen som utvecklats av externa partners, vilket gör det till ett måste för alla som är intresserade av spelvärlden.

För de som är intresserade av att titta på Xbox Partner Preview kan de göra det via Xbox YouTube- och Twitch-kanaler den 17 oktober kl 10 AM PT / 1 PM ET. Det förväntas bli en spännande show med en rad världspremiärer och exklusiva trailers, vilket gör det till ett måste för alla gamers därute.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top